Vi hjelper deg med ditt prosjekt!

+47 55 60 74 80
Sandbrekketoppen 36
5224 Nesttun, Norge
Man - Fre 08:00 - 18:00
Lør - Søn STENGT

OM OSS

Om TNC Bygg AS

TNC Bygg AS har Sentral Godkjenning for utførelse av tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 2. Vi kan utføre alle typer oppdrag, både total, hoved og tømmerentrepriser, og har i over 10 år bidratt med vår kompetanse på en mengde små og store byggverk i Bergen og nabokommunene.

Vi er ca 30. ansatte og i stadig utvikling. Vi har enkel tilgang på ekstra personell opp til ytterligere 30 personer, slik at vårt totale team er nær 60 medarbeidere. Alt personell er ansatt hos TNC Bygg AS.

Oppdrag

Vi utfører alt innen håndverk og byggetjenester og tar prosjektet fra prosjektering til utførelse og ferdigstillelse. Ved å velge oss garanterer vi et produkt levert på riktig tid til rett kvalitet.

Vi tilbyr skreddersydde prosjekter der kunden kan forholde seg til ett og samme firma, uavhengig om det er mur, tømrer, grunnarbeider, taktekking eller f.eks rørlegger, elektro eller overflatearbeider. Dette gjør at prosjektet ditt får en rask og smidig utførelsesprosess.

I tillegg til totalentreprise tar vi også på oss rehabilitering og etterisolering av eksisterende bolighus. Vi veileder deg gjennom hele rehabiliteringsprosessen og kommer med gode råd angående metode og utførelse.

Velkommen

Velkommen til å ta kontakt med oss angående ditt byggeprosjekt.