Vi hjelper deg med ditt prosjekt!

+47 55 60 74 80
Sandbrekketoppen 36
5224 Nesttun, Norge
Man - Fre 08:00 - 18:00
Lør - Søn STENGT

TJENESTER

Totalentreprenør

Vi bygger oss opp som en viktig entreprenør i Hordaland og fylkene rundt. Vi gjør prosjektering, kalkulering og oppføring. Vi har mange gode samarbeidspartnere på alle fagområder, og kan hjelpe deg gjennom byggeprosjektet fra start til slutt.

Oppføring av nybygg

Er du på jakt etter en helt ny bolig, så har vi en stor referansebank som kan gi inspirasjon. Vi bygger nye eneboliger, eneboliger i kjede, tomannsboliger, firemannsboliger, rekkehus og leiligheter i ulike stilarter.

Rehabilitering

Vi utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut. Vi utfører også maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Har du en dugget/punktert rute som lekker? Vi kan skifte punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt. Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Utskiftning av kledning og tak

Vi skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Restaurering

Har du et gammelt hus du ønsker å bevare i original stil? Har huset fått manglende med vedlikehold de siste årene? Restaurering innebærer vedlikehold, konservering og om nødvendig oppussing av gamle hus som skal beholdes i original stil. Ved restaurering bytter vi ut ødelagte deler ut med nye kopier i friskt materiale.

Andre tjenester

Vi tar på oss små og store oppdrag innenfor:

  • Tømrer
  • Maler
  • Murer
  • Flislegger
  • Ventilasjon
  • Rørlegger
  • Elektriker